Skip to main content
In the spotlight

Tim Phaff

By 7 November 2018May 7th, 2019No Comments

Iedere maand lichten wij een van onze partners en de organisatie waar hij werkzaam is uit, en zetten we hem in de ‘spotlight’. Deze maand is dat Tim Phaff, Commercieel Directeur van Vondel Hotels, waaronder Hotel Monastère.

1. Waarom heeft u gekozen voor de functie die u bekleedt?
Vier jaar geleden ben ik via via in contact gekomen met Vondel Hotels. Na leuke kennismakingsgesprekken te hebben gevoerd ben ik erg enthousiast geworden over de toekomstplannen en visie. Vondel Hotels zou gaan groeien en meerdere hotels openen de komende jaren. Mijn opdracht was om het sales team op te gaan zetten.

Ondertussen zitten we midden in verschillende openingen en ben ik als Commercieel Directeur verantwoordelijke voor het commerciële beleid bij Vondel Hotels.

2. Wat zijn de meest recente ontwikkelingen binnen uw organisatie? 
Nadat we afgelopen zomer het prachtige Hotel Monastère en Café Louis in Maastricht hebben geopend zijn we momenteel bezig met enkele nieuwe hotels in Amsterdam.

Vorige maand (24-10-2018) heeft Hotel Mercier de deuren geopend midden in het centrum van Amsterdam. Eind november staat hotel van de Vijsel op de planning en begin 2019 nog een heel leuk project in de Pontsteiger. Genoeg ontwikkelingen dus bij Vondel Hotels momenteel.

3. Welke uitdagingen komt u tegen binnen uw organisatie of voor deze regio?
Voor de regio blijven de weekdagen een uitdaging. De weekenden in Maastricht zijn zeer succesvol maar zondag t/m donderdag blijft moeilijk. Maastricht Marketing werkt hier hard aan en ook het Convention Bureau werkt hard om van Maastricht een mooie congresstad te maken.

4. Wat heeft u bereikt, waar u het meest trots op bent?
Wat we dit jaar met het hele team van Vondel Hotels aan het presteren zijn vind ik erg mooi om te zien. Er gebeurt zoveel maar iedereen weet precies wat te doen en loopt allemaal vrij voorspoedig. Ook mooi om te zien dat mensen binnen de organisatie de volgende carrière stappen kunnen zetten door al deze ontwikkelingen

5. Wat doet u het liefst wanneer u niet aan het werk bent?
Beetje cliché, maar sinds ik 2,5 jaar geleden vader ben geworden probeer ik zoveel mogelijk vrije tijd met mijn familie door te brengen. Daarnaast ga ik graag lekker uit eten of stap ik op de racefiets om even mijn hoofd leeg te maken. Ook reizen blijft een grote passie. Vorig jaar zomer hebben we samen met ons toen 1-jarige zoontje een maand door Canada gereisd. Prachtig land en zeker een aanrader!

6. Wat betekent het Maastricht Convention Bureau voor u?
Ik ben van mening dat een stad als Maastricht veel kansen biedt in de steeds drukker wordende congresagenda. Deze stad heeft alle faciliteiten voor mooie congressen. Uiteraard profiteren wij met Hotel Monastère van het goede werk dat het Convention bureau doet. Daarom vind ik het niet meer dan logisch dat wij waar we kunnen ondersteunen om met z’n allen de stad congres technisch op de kaart te zetten.

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!