Skip to main content
Nieuws

Succesvolle participantenbijeenkomst – 10 mei 2022

By 11 May 2022May 19th, 2022No Comments

We blikken terug op een fantastische middag bij Domaine La Butte aux Bois!

Wat was het een prachtige dag om na lange tijd eindelijk al onze congres community partners weer te mogen verwelkomen! Een mooie gelegenheid voor hotels, restaurants, transportbedrijven, evenementenlocaties en professionele congresorganisatoren om bij te praten op het heerlijke terras van Domaine La Butte aux Bois, waar we genoten hebben van heerlijke drankjes & appetizers en uitstekende service.

Het was een inspirerende middag gevuld door interessante sprekers in combinatie met de geweldig mooie performance van het Eurasia Quartet. Dankzij onze speciale gast, Tedx-spreker en managementexpert Paul Rulkens, hebben we veel belangrijke ondernemersinzichten gekregen, waardoor we onze ondernemingen kunnen laten groeien en nog meer synergie kunnen creëren in het succesvol hosten van nog veel meer congressen in de nabije toekomst.

Ook speciale dank gaat uit naar Hans Dassen van Gemeente Maastricht die zijn visie heeft gedeeld met betrekking tot de waarde van meerdaagse internationale congressen voor de stad en regio Maastricht. Met de talrijke zakelijke kansen die in het verschiet liggen, komt er veel economische en wetenschappelijke spin-off op ons af!

Heeft u deze middag gemist? Niet getreurd, op donderdag 7 juli volgt er nog een mooie middag waarvoor wij u uiteraard weer van harte uitnodigen.

Team Maastricht Convention Bureau

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!