Skip to main content
In the spotlight

Rino Soeters – In the Spotlight

By 3 December 2019December 11th, 2019No Comments

Iedere maand lichten wij een van onze partners en de organisatie waarin hij/zij werkzaam is uit middels een interview. Dit interview plaatsen we vervolgens in de zogeheten rubriek ‘spotlight’. Deze maand is dat Rino Soeters, directeur/eigenaar van LBG Hotels. Een ware serial entrepreneur binnen de hotellerie!

Waarom heeft u gekozen voor de functie die u bekleedt?
Ondernemen voelde niet als een keuze, meer als een vanzelfsprekendheid.

Wat zijn de meest recente ontwikkelingen binnen uw organisatie?
The Green Elephant Hostels is nét geopend en had al direct een nominatie te pakken voor beste nieuw hotelconcept. Eind oktober 2019 hebben we ons hotel in Eindhoven geopend.

Welke uitdagingen komt u tegen binnen uw organisatie of voor deze regio?
Wij houden van innovatie en vernieuwing. Soms lijkt het alsof alles al een keer gedaan of geprobeerd is. Gelukkig lukt het ons tot nu toe iedere keer opnieuw om met bijzondere nieuwe concepten te komen.

Wat heeft u bereikt, waar u het meest trots op bent?
Volgens mij staan we er als hotelclub goed op. We worden gevonden en gevraagd voor veel en uiteenlopende locaties door heel Nederland. Dat vind ik écht heel bijzonder.

Wat doet u het liefst wanneer u niet aan het werk bent?
Ik breng graag tijd door met Esther en met onze kinderen Julie en Olivier. Ook ga ik graag hardlopen of het bos in met de hond. Lekker uitgebreid dineren vind ik ook geen straf…

Wat betekent het Maastricht Convention Bureau voor u?
Het is essentieel voor het economisch welzijn van de hele stad dat we een goed functionerend convention bureau hebben. We moeten als stad concurreren met de hele wereld. Dat is een enorme klus die niet alleen door het MECC gedaan kan worden. Zonder zakelijk toerisme is de stad door de week een spookstad. Kortom, het MCB betekent voor mij een échte noodzakelijke katalysator voor de stad.

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!