Skip to main content
Nieuws

MCB breidt netwerk uit met luxe groepsaccomodaties van Auberge de Smockelaer

By 5 February 2020August 16th, 2021No Comments

Maastricht, 5 februari 2020

PERSBERICHT

Maastricht Convention Bureau (MCB) breidt haar netwerk uit met luxe groepsaccomodaties van Auberge de Smockelaer

Auberge de Smockelaer is per 1 februari een nieuwe partner van MCB. Auberge de Smockelaer beschikt over diverse luxe groepsaccomocaties midden in de Euregio. Vorige week werd Auberge de Smockelaer nog voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste Trainingslocatie van het Jaar’ door MEETINGS Magazine. MCB kondigt dan ook met trots aan dat zij Auberge de Smockelaer met hun prachtige en unieke groepsaccommodaties, per 1 februari, aan haar netwerk heeft toevoegt als nieuwe partner.


Auberge de Smockelaer is een geliefde locatie en wordt zeer gewaardeerd door de bezoekende bedrijven. Door de goede ligging, midden in de Euregio, is Auberge de Smockelaer de ideale ontmoetingsplaats om zakelijke resultaten te boeken of om een zakelijk succes te vieren. Gelegen in de unieke en groene omgeving van het Heuvelland heeft het een ontspannen karakter.

Alle accommodaties zijn als het ware grote vakantiewoningen die je als groep compleet tot je beschikking hebt. Dus geen andere gezelschappen op dat moment. Ideaal voor een bedrijf of afdeling die een soort mini-congres, training of event wil organiseren. Gasten van Auberge de Smockelaer worden volledig ontzorgd, zoals u wellicht zou verwachten in een hotel.

Jurgen Moors, Directeur MCB: “Met de toetreding van Auberge de Smockelaer als nieuwe partner, voegen wij een aantal unieke en luxe groepsaccomodaties aan ons regionaal netwerk toe. Auberge de Smockelaer sluit perfect aan bij klanten die op zoek zijn naar een unieke combinatie van gastvrijheid, comfort en een beleving. Met veel enthousiasme heet ik onze nieuwe partner De Smockelaer welkom in onze congres community.”

Maurice Loo, eigenaar Auberge de Smockelaer: “Zuid-Limburg was heel goed vertegenwoordigt en viel super in de prijzen tijdens de MEETINGS awards. Veel relaties van MCB wonnen één of zelfs meerdere awards, dat geeft het MCB ongetwijfeld een super gevoel. Mij in ieder geval ook, want het betekent dat wij ons aansluiten bij een organisatie die Maastricht promoot en op de kaart zet. Uiteraard in samenwerking met een aantal parels van bedrijven in Maastricht en omstreken. Ik kijk uit naar onze samenwerking en heb er zin in – en zeker ook alle vertrouwen dat wij bij deze netwerkorganisatie thuishoren. Ook ben ik ervan overtuigt dat we de gasten die Maastricht kiezen als congres stad een mooie toegevoegde waarde kunnen leveren middels onze accommodaties.”

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!