Skip to main content
Nieuws

Maastricht Convention Bureau start 2020 met audiovisuele uitbreiding: SLF group treedt toe als nieuwe partner

By 3 February 2020August 16th, 2021No Comments

PERSBERICHT

SLF Group is de expert op het gebied van audiovisuele ondersteuning. Van lampen die de juiste sfeer uitstralen tot de perfecte geluidsapparatuur. Een betrouwbare audiovisuele partner, opgericht in 2001 en gelegen in Hoensbroek, gemeente Heerlen. De groei van SLF Group wordt geïllustreerd met het feit dat SLF Group op korte termijn een prachtige nieuwe locatie betrekt te Heerlen. Door deze ontwikkeling wordt de capaciteit en flexibiliteit nog aanzienlijker uitgebreid voor elk evenement, beurs, gala-avond, congres, bedrijfsfeest en vergadering.

Danny Juretzko, directielid SLF Group: “SLF is al tientallen jaren een vertrouwde partner in de congres- en corporate sector, zowel in joint-venture als toeleverancier. De laatste jaren vinden onze projecten steeds vaker in het buitenland plaats. Ons aansluiten bij een netwerkorganisatie als het Maastricht Convention Bureau is voor ons een logische vervolgstap om ook in de eigen (Eu)regio dat vertrouwen verder uit te bouwen.”


Jurgen Moors, Directeur MCB: “Wij zijn erg blij met de toetreding van SLF Group als nieuwe partner. Deze uitbreiding betekent dat wij als convention bureau een betrouwbare audiovisuele partner aan ons regionaal netwerk hebben toegevoegd. Hierdoor kunnen wij, dankzij onze uitgebreide portefeuille, bestaande uit diverse unieke locaties en diverse dienstverleners, onze zakelijke cliënten nog beter van dienst zijn als congres community. Samen met onze partners zetten wij de regio Maastricht immers als toonaangevende congresbestemming op de kaart.”

Het Maastricht Convention Bureau is verantwoordelijk voor de internationale destinatiemarketing van de regio Maastricht als congresbestemming en het op proactieve wijze werven van nationale- en internationale congressen voor de regio. MCB richt zich hierbij met name op internationale associatie- en verenigingscongressen die bij voorkeur een link hebben met de economische speerpunten van deze regio. MCB acteert hierin als een onafhankelijke partij, waarbij de doelstellingen gerealiseerd worden in nauwe samenwerking met regionale partners en stakeholders.

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our biannual newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!