Skip to main content
In the spotlightNieuws

In the Spotlight – Rick Daniels

By 23 November 2020November 26th, 2020No Comments

Iedere maand lichten wij een van onze partners en de organisatie waarin hij/zij werkzaam is uit middels een interview in onze rubriek ‘In The Spotlight’. Deze maand is dat Rick Daniels van het Pillows Charme Hotel Château de Raay in Baarlo.

Gelegen in de prachtige omgeving van natuurgebied ‘De Peel’, in het dorpje Baarlo, ligt het Pillows Charme Hotel Château De Raay (voormalig Sandton). Château De Raay maakt tegenwoordig deel uit van Pillows Hotels: een eigentijds, elegant en authentiek hotelmerk. Elk Pillows hotel bevindt zich in een uniek gebouw en op een bijzondere locatie. Zo ook Château De Raay, een 4-sterren plus hotel, gevestigd in een 13de eeuws Kasteelhotel, tevens voormalig klooster, omringd door een prachtig landgoed waar ooit baronnen, baronessen en tot eind jaren negentig de nonnen gehuisvest waren.

Begin dit jaar opende het gerenoveerde hotel en restaurant ‘De Tuin van de Barones’, wegens het coronavirus, later dan gepland weer haar deuren. We spreken Rick Daniels, Deputy Manager en momenteel plaatsvervangend hotelmanager. Rick werkt al enige tijd voor Château De Raay  en vertelt met passie en veel toewijding over het hotel en het team waarmee hij samenwerkt.

Verblijven in Château De Raay betekent een unieke en ware beleving. Behalve de bekende kenmerken van Pillows-hotels zoals service, sfeer, design, gasttevredenheid en terugkerende gastenverblijven, ligt de nadruk in Baarlo écht op de belevenis. Elke gast wordt tijdens het verblijf meegenomen in de historie en ervaart men de authenticiteit en hoge kwaliteit aan producten en service die telkens tot in detail terugkeren”.

Het draait hierbij om de persoonlijke aandacht. Aandacht voor niet alleen high quality producten, zoals de producten die in eigen moestuin en kruidenkas worden verbouwd en vervolgens in een van de voortreffelijke gerechten van ‘De Tuin van de Barones’ verwerkt zijn. Maar ook aandacht voor het type meubilair, de kunst en accessoires welke in elke ruimte met zorg en tot in detail zijn uitgekozen en nu zelfs gekocht kunnen worden in hun (web)shop. Elke ruimte weer een nieuwe en unieke belevenis. Persoonlijke aandacht is ook kenmerkend voor het team van Château De Raay. Wat je zaait zul je oogsten” daarmee zegt Rick dat hij zijn team wil blijven inspireren en wil zorgen dat elke medewerker inzicht krijgt in de belevenis zelf. Zo zorgt de organisatie er bijvoorbeeld voor dat het personeel de belevenis in het hotel eens zelf ervaart met als doel met overtuiging en passie het DNA van Château De Raay uit te kunnen dragen.

Doordat Château De Raay over een uitgestrekt landgoed beschikt en het hotel ruim is opgezet en beschikt over diverse mooie salons en ruimtes waar vergaderingen, conferences en exclusieve bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden, past deze locatie perfect binnen de kaders van de 1,5 meter samenleving.” De afgelopen maanden hebben zij dan ook nog diverse, evenementen, bruiloften en bijeenkomsten succesvol kunnen organiseren. Rick ziet de samenwerking met het Maastricht Convention Bureau dan ook als een waardevolle aanvulling op hun corebusiness. Zo werkt Château De Raay actief samen met Brightlands Greenport Venlo voor de organisatie van conferenties en zakelijke evenementen en geloven zij dat wij tezamen kunnen bouwen aan het succes van Maastricht en regio als congres destinatie.

Pillows Charme Hotel Château De Raay : “Het zit hem in de details. Ervaar het zelf bij Pillows Hotels

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!