Skip to main content
In the spotlight

In the Spotlight – Ria Joosten

By 6 February 2020February 11th, 2020No Comments

Iedere maand lichten wij een van onze partners en de organisatie waarin hij/zij werkzaam is uit middels een interview. Dit interview plaatsen we vervolgens in de zogeheten rubriek ‘spotlight’. Deze maand is dat Ria Joosten, directrice Ria Joosten Catering & Evenementen.


Waarom heeft u gekozen voor de functie die u bekleedt?
Vanuit een facilitaire achtergrond met een enorme passie voor food en organisatie ben ik in het vak van partycatering en evenementen gerold.

Wat zijn de meest recente ontwikkelingen binnen uw organisatie?
De ontwikkelingen in organisatie zijn dat we volop inzetten op:
– Alles wat we uitvoeren moet een 9 waard zijn
– Food en beleving ontwikkelen met nieuwe combinaties, het liefst op hoog niveau
– Traceerbaar en authetiek blijven

Welke uitdagingen komt u tegen binnen uw organisatie of voor deze regio?
Uitdagingen zijn nu de WAB welke met 160 medewerkers een uitdaging is. Nieuwe contracten en zekerheden, binnen vier dagen wijzigingen in het rooster hoeven niet meer geaccepteerd te worden. Dat is een uitdaging binnen onze branche.

Wat heeft u bereikt, waar u het meest trots op bent?
Trots ben ik op het hele team, dat iedere dag binnen hun mogelijkheden top presteert met als mooie bijkomstigheid een ziekteverzuimpercentage van slechts 1%.

Wat doet u het liefst wanneer u niet aan het werk bent?
Wandelen, lezen en eten zijn mijn hobby’s. Verder vind ik het erg fijn als de kinderen komen en we heerlijk uren bij kunnen praten met een glas wijn erbij.

Wat betekent het Maastricht Convention Bureau voor u?
Een zeer belangrijke verbinding en professionele organisatie die zeer veel betekent voor Maastricht en alle faciliteiten die er zijn. Verder zie ik het Bureau als een fijne samenwerkingspartner.

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!