Skip to main content
Nieuws

Huiskamer De Groote Sociëteit nieuwe partner Maastricht Convention Bureau

By 2 May 2019August 16th, 2021No Comments

MCB breidt uit: Huiskamer De Groote Sociëteit treedt toe als nieuwe partner.

Huiskamer De Groote Sociëteit ligt midden in het kloppend hart van Maastricht aan het Vrijthof. Het is een prachtige monumentaal pand uit 1763 met stijlvolle 19e eeuwse zalen die verhuurd worden voor bedrijfspresentaties, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, feesten, diners, recepties en jubilea.

Daniel Stravers, locatie directeur Huiskamer De Groote Sociëteit: “Dit prachtige gebouw op een unieke locatie biedt voldoende ruimte om nieuwe activiteiten te ontplooien. Denk aan bedrijfspresentaties, netwerkbijeenkomsten, feesten, diners, recepties, private dining en jubilea. Voor dit alles is Huiskamer De Groote Sociëteit een uitstekende locatie. De samenwerking met het Maastricht Convention Bureau is een mooie stap om onze diensten en faciliteiten zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten”.

Jurgen Moors, directeur Maastricht Convention Bureau: “Wij zijn erg blij met de toetreding van Huiskamer De Groote Sociëteit als nieuwe partner. Deze uitbreiding betekent dat wij als convention bureau wederom een unieke en authentieke locatie aan ons regionaal netwerk hebben toegevoegd. Hierdoor kunnen wij, dankzij onze uitgebreide portefeuille van unieke locaties, zakelijke cliënten nog beter van dienst zijn als congres community. Samen met onze partners zetten wij de regio Maastricht immers als toonaangevende congresbestemming op de kaart”.

Het Maastricht Convention Bureau is verantwoordelijk voor de internationale destinatiemarketing van Maastricht als congresbestemming en het op proactieve wijze werven van nationale en internationale congressen voor de regio. MCB richt zich hierbij met name op internationale associatie- en verenigingscongressen die bij voorkeur een link hebben met de economische speerpunten van deze regio. MCB acteert hierin als een onafhankelijke partij, waarbij de doelstellingen gerealiseerd worden in nauwe samenwerking met regionale partners en stakeholders.

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!