Skip to main content
Nieuws

De eerste MCB Webinar een groot succes!

Gisteren vond de eerste editie plaats van het Webinar dat MCB organiseerde voor haar achterban en relaties. We kijken terug op een zeer geslaagde middag, die gekenmerkt werd door de combinatie van een speech van onze directeur en inhoudelijke presentaties en interactie en plezier tijdens de quiz. Vooraf ontvingen onze deelnemers een pakketje met heerlijke streekproducten dus ook aan de innerlijke mens werd gedacht. Tijdens de “Grote Maastricht Congres Quiz” werd er door de deelnemers gestreden om de overwinning. Na een hevige strijd kwam Sander Janssen, werkzaam bij Klinkhamer Group, als winnaar uit de bus. Wij feliciteren hem van harte met het behaalde resultaat!

We kregen tal van positieve reacties van onze deelnemers en kijken dus uit naar de tweede Webinar in deze reeks, “Transforming Global Events Together”, die zal plaatsvinden op 19 januari aanstaande.

 

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!