Skip to main content
Nieuws

Andi Smart Print Solutions nieuw lid van het Maastricht Convention Bureau

Andi Smart Print Solutions Group is per 1 juli 2022 toegetreden tot het Maastricht Convention Bureau (MCB) participantennetwerk. Het bedrijf is geen onbekende voor het Maastricht Convention Bureau. Andi verricht al langere tijd druk- en printwerk waarmee de wensen van congresorganisatoren waarmee MCB samenwerkt op het gebied van marketing en communicatie goed kunnen worden ingevuld.

Andi Smart Print Solutions is een state-of-the-art printserviceprovider in Limburg – digitaal en offset – en opereert lokaal, nationaal en internationaal. Met haar diensten is Andi Smart Print Solutions van grote toegevoegde waarde in het vervullen van de uiteenlopende marketingbehoeften van congresorganisatoren waarmee het Maastricht Convention Bureau samenwerkt. Zo voorzien zij in professionele ondersteuning met diverse, geïntegreerde en duurzame totaaloplossingen op het gebied van drukwerk en print.

Frits Keulen en Funs Meuffels zullen Andi Smart Print Solutions vertegenwoordigen binnen het MCB-netwerk. Wij heten hen dan ook graag van harte welkom en kijken uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking!

Subscribe to our newsletter

Stay informed through our quarterly newsletter and get valuable insights and all the latest information needed for planning your next conference in Maastricht!