Deelnemers chemiecongressen proeven duurzame hap van Hutten Catering

Hutten Catering op Brightlands Chemelot Campus sluit zich aan bij partnernetwerk Maastricht Convention Bureau

 

Maastricht, 2 maart 2023 – Hutten Catering sluit zich vanaf maart 2023 aan als partner van Maastricht Convention Bureau (MCB). Hutten is de vaste partner in food en hospitality van de Brightlands Chemelot Campus. Dankzij de internationale activiteiten van het congresbureau in het bevorderen van zakelijk toerisme, staat de regio’s expertise op duurzame chemie en circulaire materialen steeds beter op het netvlies van internationale congresorganisatoren. Bij een verkenning van onze regio als toekomstige congreslocatie is het voor organisatoren van congressen in chemie en materialen essentieel om een bezoek te brengen aan experts en instellingen op de Brightlands Chemelot Campus. Hier maken zij ook kennis met het duurzame aanbod van cateraar Hutten. Met de toetreding van Hutten Catering bemiddelt Maastricht Convention Bureau nu ruim zestig regionale dienstverleners.

Congreslocatie
Als onafhankelijke partij werft Maastricht Convention Bureau zowel Europese als Amerikaanse congressen en ontzorgt zij organisatoren bij het vinden van een passende congreslocatie, hotels of overige toeleveranciers. Eén van die congreslocaties is de Brightlands Chemelot Campus. Hier wordt het delen van kennis aangemoedigd in een open omgeving, die ruimte biedt aan zowel academici als industrie.  De campus biedt congresfaciliteiten voor maximaal 350 bezoekers. Bij de komst van grotere wetenschappelijke congressen biedt het MECC in Maastricht alle ruimte. In dat geval biedt de nabij gelegen campus een uitstekende locatie voor interessante ‘side-events’ en bedrijfsbezoeken.
 
Food en hospitality
Het centrale gebouw ‘Center Court’ op Brightlands Chemelot Campus biedt naast congresfaciliteiten maar liefst vijf food outlets. Deze outlets worden geëxploiteerd door Hutten, de partner in food en hospitality van Brightlands Chemelot Campus. Van huisgemaakte gerechten in bedrijfsrestaurant ‘Fields’ tot een cappuccino met wortelcake in de luxe espressobar ‘Mill’s’. Hutten levert, met oog voor kwaliteit en vitaliteit. Via de banqueting service ‘Crossing Campus’ worden arrangementen, breaks en andere diensten over de hele campus aangeboden. Jurgen Moors, directeur MCB: “Tijdens onze laatste strategische bijeenkomst voor stakeholders en partners van het MCB hebben wij de uitstekende dienstverlening van Hutten mogen ervaren. Dit was ook een goed moment om onze partners mee te nemen in de meerjarige ambities van de Brightlands Chemelot Campus als circulaire hub.”

Duurzame cateringpartner
Belangrijk voor de partijen op deze ‘circulaire hub’ is de impact die Hutten wil maken op de wereld van vandaag en morgen. In alles wat ze doen, of ze nu vechten tegen verspilling van voedsel of van talent. Werken aan vitale, aan circulaire producten of een vernieuwend eventconcept. Hutten’s ambitie gaat altijd over betekenis en geluk.

Michel Hartman, cateringmanager Hutten: ‘Als inclusief werkgever bieden wij volop kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zo ook bij Brightlands. Hier krijgen zij de kans om volledig mee te draaien in het arbeidsproces. Zij zorgen voor onze overheerlijke soepen en sauzen. En in onze zorgbakkerij maken onze bakkers met een gehoorbeperking de lekkerste koeken, worstenbroodjes en meer.’